AktaForum a könyvelők szabad fóruma

Teljes verzió: Feltölthető fájlok
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Kedves Lunda!

Egy szép újévi köszöntőt akartam feltenni, de nem sikerült. Kiderült, hogy a .pps fájlokat a rendszer nem fogadja. A felsorolás szerint a .ppt feltölthető, de azzal is elutasított. Mi az oka, lehet-e rajta változtatni?

Válaszodat köszönöm, üdv.: János
Felvettem a pps-t a feltölthető formátumok közé.

Jó lenne tudni milyen hibaüzenettel nem engedte feltölteni a ppt formátumot.
Így elsőre csak a mérete miatt lehetett vele gond, jelenleg a ppt 20MB-ig van engedélyezve. Ha ettől nagyobb amit szerettél volna feltölteni akkor az az oka, Ha így van, azon sajnos nem tudok javítani.
Kedves Gugu!

Mi az az "rtf "formátum?

Miért van letiltva a csatolmányok feltöltésének lehetőségénél?
Lehet, hogy valamit át kell konvertálnom?

Emese
Felvettem az rtf formátumot is a feltölthetőek közé.
a formátumról itt van egy rövid ismertető: <!-- m --><a class="postlink" href="http://pcforum.hu/szotar/Rich+Text+Format.html">http://pcforum.hu/szotar/Rich+Text+Format.html</a><!-- m -->
Kedves Lunda!

Nem tudok pps-t feltölteni, lesz rá lehetőség?

Köszönöm Smile
Pmarcsi
@PMarcsi

Lehet feltölteni pps -t, azonos feltételekkel mint a ppt.
Drága Lunda!

Ha jól emlékszem régen a dokumentumok között meglehetett találni azt a sok -sok segéd anyagot exceleket egyéb táblázatokat amik a munkánkat segítették.Lehetne egy ilyen segéd letöltést kialakítani ahová az általunk gyártott vagy kapott dogokat össze tudnánk gyűjteni, mert a dokumentumoknál én nem találok semmit ami jó és hasznos lenne én pl töltenék fel egy csomó mindent aminek tudnánk örülni és csak a regisztrált tagok tudnák letölteni ez így jó kis csapatmunka lenne.pl.számviteli politika, számlarend,szabályzatok stb .

Köszönöm megfontolásod,DE HOL VAN KLÁRIKA MEGINT NEM TALÁLOM!!!

Pmarcsi
Sziasztok! Engem is érdekelni egyszemélyes Kft-hez számviteli politika és pénzkezelési szabályzat minta. Köszönöm ha valaki tud segíteni.
Szia Marcsikám !


Klárika pedig van Heart ,  és ennek nagyon örülünk !

Üdv.
Vagyok-vagyok Marcsikám!
A gond, hogy az irodában én is mindent tanulok mint Ti, ráadásul minden feltöltés a kapun legalább kétszer annyi idő mint régen, de ezt Ti is "élvezitek", így hát kevesebb időm van idekukkolni mint régen. Na de majd csak belejövünk a rengeteg változásba. (Majd jön július 1-e)
Klárikám nagyon örülök, hogy újra együtt van a csapat ,nagyon aggódtam érted,nagyon hiányoztatok,mert itt mindenkit a mentoromnak tudok nevezni tőletek tanultam meg mindent.ERŐT,BÁTORSÁGOT ÉS KITARTÁST Heart Big Grin és a mi legfontosabb a SZAKMA BECSÜLETÉT Rolleyes
Emlékszem kezdő koromban azt se tudtam, hogy mit kérdezek de ti mindig segítségemre siettek, örülök, hogy a legjobb csapat tagja lehetek.

Pmarcsi