AktaForum a könyvelők szabad fóruma

Teljes verzió: Könyvelőt keres
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Sziasztok!

Hódmezővásárhelyen keresek egyéni és társas vállalkozások könyveléséhez mérlegképes végzettséggel és gyakorlattal rendelkező munkatársat részmunkaidős állásban. Jelentkezni <!-- e --><a href="mailto:mtoth@invitel.hu">mtoth@invitel.hu</a><!-- e --> e-mail címen szakmai önéletrajzzal lehet.
Sziínasztok!

Bérszámfejtői , TB. ügyintézői munkát keresek Pesten, a X. kerület közelében, helyszíni ügyeletet is vállalok.
Elektronikus bevallásokat elkészítem.
TB. kifizetőhelyi tapasztalattal, Nexon és KulcsBér gyakorlattal.
Számlaképes vagyok.
Tel.: 30-4103956
Sziasztok!
Gyöngyös környékén szabad kapacitással rendelkezem, 10 év szakmai tapasztalattal, természetesen szerződéssel-számlával-felelősségvállalással...
Könyvelőirodának is besegítnék alvállalkozóként.
Köszi
Smile
Sziasztok,

Ha valaki szeretne (Budán) természetgyógyászt kezelésért cserébe könyvelni.
tudok segíteni.
Katka
Sziasztok,

én most nem könyvelőt keresek, hanem HR-es mellé asszisztenst.
Munkahely: M5-ös melletti ipari parkban (22-es km-nél van a kijárat), munkaidő 8-16,50-ig, könnyű, adminisztratív munka, fiatal csapat.
Nem kell hozzá szakmai előélet, de jogosítvány elengedhetetlen és némi angol nyelvtudás sem árt.
Ja és a kereset: bruttó 250000,-Ft/hó + juttatások

Ha valakinek van ötlete, küldjön egy privát üzenetet.

Üdv.zsemle
Sziasztok!

Heves megyében munkát keresek, 5 év gyakorlattal a könyvelés, a munkaügy és a bevallások terén, írtam közbeszerzési pályázatot, készítettem KV Adatszolgáltatást, stb. PM regisztrációval rendelkezem, elvégeztem a TB ügyintéző és a TB szakelőadó tanfolyamokat is, jelenleg a KRF-re járok gazdálkodási szakra.

Elérhetőség: <!-- e --><a href="mailto:consult@z-mail.hu">consult@z-mail.hu</a><!-- e -->
Érdeklődnék!?
Kedvenc csemetém felköltözött Pestre. Heti két nap kedden és csütörtökön délelőtt fősuliba jár,
de kellene neki a tanítás végéig valami állás.Jogosítványa és középfokú angol nyelvtudása van.
Ja egy kicsit németül is tud.
Ha tudtok valamit, küldjetek privát ücsit.
Köszike
Emese
Sziasztok!

Zuglóban - jó központi helyen - hamarosan megnyíló irodába keresünk - közös bérleti lehetőséggel - könyvelőirodát, pénzügyi tanácsadót, adótanácsadót, könyvvizsgálót, együttműködést tervezve. Mi ügyvédek vagyunk.
Természetesen, emellett mindenki megtartaná a saját vállalkozását is, a lényeg az együttműködés, amelyre nézve már vannak ötletek.
Jelenleg az iroda kialakítás alatt van, az egyéni igények még érvényesíthetők.

Ha a mailem mégsem nyilvános (elnézést, kezdő vagyok a fórumon), priviben várnám a jelentkezést. Köszönöm előre is!
Könyvelői állást keresek Budapesten, ha valakinek szüksége van egy mérlegképes könyvelőre szívesen fogadom az érdeklődését.
Mérlegképes könyvelői képesítés megvan, és 6 éve könyvelőirodában dolgozok. köszönöm.
E-mail címem: <!-- e --><a href="mailto:konyveles7700@freemail.hu">konyveles7700@freemail.hu</a><!-- e -->
Sziasztok!

Otthonról végezhető bérszámfejtést, TB ügyintézést keresek (munka mellett). Számlaképesen, akár alvállalkozóként könyvelőirodának.
Angyalföldön lakom. Esetenkénti bejárás nem gond, de csak este vagy hétvégén. Előre is köszönöm!
Ha érdekel, írj privire! <!-- e --><a href="mailto:erika.detari@citromail.hu">erika.detari@citromail.hu</a><!-- e -->
Szia Erika!
Írtam a címedre.
Szia!

Köszönöm szépen! Először nem értettem az e-mailt, de aztán megnéztelek az iwiw-en, láttam, hogy könyvelő vagy, és egyből leesett... Big Grin

Köszönöm szépen! Erika
Könyvelőként megkerestek helyi városgazdálkodástól, hogy indul támogatott közmunka-program, 110 fő foglalkoztatása lenne tartósan, ennek a könyvelését kellene vállalni (ezzel nincs gond), valamint a bérszámfejtési részét is.
Nem tudom, van-e valaki tapasztalt tb kifizetőhelyes , aki meg tudná mondani, hogy gyakorlatilag a tb kifizetőhely alakítása mivel jár,
Elméleti síkon tisztában vagyok a tb kifizetőhelyek kötelezettségeivel, elszámolással az oep-felé, de gyakorlatban még nem csináltam. Óriási eltérés, nehézség van benne, vagy átalakítható a nem kifizetőhelyi gondolkodás az együttműködésre? akinek tapasztalata van, szeretném, ha bátorítana, vagy lebeszélne a vállalásról. Szotyi
Szia Szotyi!
Tanulmányozd az alábbi tájékoztatót,igaz 2006 évi,de a lényeg benne van,és ennél nem találtam frissebbet a honlapon,ha még lenne kérdés írjál.
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/SZAKMA/T%C3%81J%C3%89KOZTAT%C3%93%20T%C3%81RSADALOMBIZTOS%C3%8DT%C3%81SI/TAJEKOZTATO_TBKIFIZ.PDF">http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/ ... BKIFIZ.PDF</a><!-- m -->
Törökbálinti multinacionális cég keres mérlegképes könyvelőt teljeskörű könyvelési feladatok ellátására, társalgási angol nyelvismerettel.
Akit érdekelne keressen az alábbi címen.
<!-- e --><a href="mailto:pechlof.julianna@chello.hu">pechlof.julianna@chello.hu</a><!-- e -->
Szia Szotyi42!
Én tb kifizetőhelyes vagyok, kérdezz nyugodtan. Gyakorlatilag a kifizetőhelyi tájékoztatóban minden benne van, de ha életedben nem számfejtettél táppénzt (stb) akkor nem biztos, hogy átlátod az összefüggéseket.
Szotyi!

Semmiképp nem beszélnélek le róla. Ha van egy jól képzett, ilyenben tapasztalt TB ügyintéződ (mert ehhez már képesítés kell) akkor menni fog a dolog simán és tudja mivel mi a teendő. Tudod, bátraké a szerencse Big Grin
Túlteng bennem az energia Big Grin
Ha valakinek szüksége van ebben a nehéz időszakban kisegítő munkatársra, szívesen állok szolgálatára.
Hétköznap 3-ig dolgozok utána bármikor jó és akár még a szombatot is bevállalom ha szükséges.
Mérlegképesem megvan, regisztrálva vagyok és 4 éve dolgozok önállóan könyvelőirodába.
Tehát nem esek kétségbe a munkától Smile
Sziasztok! Help!

Könyvelőt keresnék Miskolcon esetleg környékén vhol. Fontos lenne. Igazából nem akarok ilyen olyan mega irodákhoz menni , mert jobb szeretem a közvetlen kapcsolatot.

Előre is köszönöm a segítséget.

Nándor
Sziasztok!

Szegeden keresek állást!

23 éves vagyok. Közgazdasági szakközépbe jártam, pénzügyi-számviteli ügyintéző és mérlegképes könyvelő képesítésem van.

Folyamatban van idegenforgalmi és szálloda szakos közgazdász főiskolai végzettség megszerzése, ami a mostani vizsgaidőszak letelte utána 5 vizsgaalkalmat plusz államvizsgát jelent, tehát nem sok munkahelyi kiesést okozna.

Német középfokú C típusú nyelvvizsgám van, társalogni tudnék, aktívabb kommunikációhoz vissza kellene rázódni.

A számítógéphez értek, az irodai programcsomagokat magabiztosan használom, ismerem a Libra könyvelőprogramot és az ABEV-et is, a Linuxszal is elbírok (az van az itthoni gépünkön Smile ) Vakon gépelek (a számokat is).

Eladó-pénztáros és adminisztratív munkában van gyakorlatom. Feladataim közé tartozott a levelezés, árajánlat-készítés (KönyvCalc programmal), számlázás, analitikus nyilvántartások készítése, SZJA bevallások.

Gondosan és felelősséggel végzem a munkámat, terhelhető vagyok, szeretem a kihívásokat, "agyalós" dolgokat.

START-kártyára jogosult vagyok.

Ha még info szükséges, priviben elérhető vagyok.

Bea
lorraine76 Írta:Sziasztok! Help!
Könyvelőt keresnék Miskolcon esetleg környékén vhol. Fontos lenne. Igazából nem akarok ilyen olyan mega irodákhoz menni , mert jobb szeretem a közvetlen kapcsolatot.
Előre is köszönöm a segítséget. Nándor

Ha Miskolcon eddig sem sikerült én a "környéken" vagyok.
Sziasztok!

Mérlegképes könyvelőt keres egy termeléssel foglalkozó cég, Vecsés külterületén (új M0-n pár perc Ferihegytől). Elsősorban vállalkozói szerződéssel keres embert a cég, de mindennapos munkavégzésről van szó.
Erősnek kell lenni faktorálásban, ajánlott ismerni a Revolution integrált ügyviteli renszert, kell tudni mérleget összeállítani, információt szolgáltatni a vezetés részére, hitelkérelmek összeállításban segédkezni, elektronikusan bevallani az adókat, és minden egyéb, kapcsolódó munka. Amivel most még nem kell foglalkozni: bérszámfejtés (kb. 15-20 alkalmazott) és tárgyi eszközök nyilvántartása, écs. számolása, ezeknek csak a feladásait kell tudni lekönyvelni, és a kimenő számlákat is a rendszer könyveli.
Ha valakit érdekel, küldjön privát üzenetet a kapcsolatfelvételért.
Üdv.zsemle
Június 3-án továbbképzés lesz könyvelők számára Szolnokon, ingyenes,1h-s. Témája:hogyan lehet a vállalkozások adóalapját csökkenteni. Az AVIVA biztosító jött ki egy teljesen új szolgáltatással, őrült nagy sikere lesz a piacon! Kocsi Gábor, az UFS Group alapító tagja fogja tartani az előadást. Ha valakit érdekel hívjon: 06-30-430-1725
Sziasztok!

Cégünk könyvelőt keres Hollandiába! Akit érdekel a pozi, kattintson! Érdemes!http://zubka.hu/hu/board/job_view.php?zj...accountant
Sziasztok!

Otthonról végezhető bérszámfejtést, TB ügyintézést, adatrögzítést keresek (munka mellett), 10 éves könyvelőirodai tapasztalattal.
Programismeret: NeXon, Babér, Tensoft, RLB. Bármilyen megoldás érdekel, számlásan is.
Lehetőség szerint Csepelen, vagy a XI ker-ben. Megbeszélés szerint alkalmankénti bejárás, de csak este vagy hétvégén.
E-mail címem: <!-- e --><a href="mailto:mazsicc@gmail.com">mazsicc@gmail.com</a><!-- e -->
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10