AktaForum a könyvelők szabad fóruma

Teljes verzió: Könyvelőt keres
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
sziasztok !

Könyvelőt keresek végelszámolás végig viteléhez Bp-en sürgősen ! A cég majd egy éve nem működik egyszemélyes kft , bevallások , mérleg és nyenyi leadva rendesen e hóig . A könyvelőm betegség miatt nem tudta vállalni a bezárást .
Aki vállalná keressen meg privibe .

köszi
Sziatok!
Két hónapja alakult cég, mely júliustól kezdené a nemzetközi szállítmányozási tevékenységét sürgősen keres könyvelőt. Budapesten, a XVII. kerületben vannak, jelenleg alkalmazott még nincs, előtársasági időszaka sem, mert bevétele még nem volt, kis cégről van szó. Ha valaki jártas ebben a témában és el tudná vállalni, kérem, hogy a privibe írjon nekem, s ha megadja az elérhetőségét, megkeresem.
Ismétlem sürgős! Előre is köszönöm!
Kedves Barátném főleg adatrögzítő munkakörben, kezdő könyvelőt keres Bp. III. kerületében, napi 6 órás munkaidőben.
Ha valakit érdekel, akkor privát üzenetet küldjön nekem!
üdv mindenki!


számítástechnikus-programozó/könyvelő házaspár keres állást

körzet: az egész ország területe
ami fontos lenne: nem feltétlenül ugyanazon munkahely, de legalább ugyanaz a helység (ill. vonzáskörzete)
ja és nem pályakezdő, "néhány év" gyakorlat már van

ha bárkinek lenne ötlete, priviben írjon

köszönöm
Gyöngyösön, cégnél történő könyveléssel Kft. keres könyvelőt.
Akit érdekel szívesen továbbítom priviben.
Sziasztok!

Nem könyvelőt, hanem BÉRÜGYVITELI VEZETŐT keres egy cég, 6 fős csapat irányítására. A társaság outsourcing bérszámfejtést végez. Belvárosi munkahely, napi 8 órás főállás, középfokú angol nyelvtudás kell.
Ha valakit érdekel, küldjön egy privát üzenetet.

Üdv.zsemle
Sziasztok!

Nem teljesen ide passzol, csak nem akartam új topicot nyitni:

Szeretném papírral is alátámasztani a tudásomat, és TB ügyintéző tanfolyamot keresek. Mit ajánlotok?
Budapest déli részén vagyok, ha lehet, minél többet távoktatásban szeretnék letudni, de azért szombatonként el tudok ballagni valahova meghallgatni az okosságokat. A minőség az elsődleges szempont!

Segítségeteket előre is köszönöm.

Üdv.zsemle
Sziasztok!

Zsemléhez csatlakozva (bár már lehet, tényleg külön topic kellene) szeretnék tanácsot kérni, mert rendesen szeretnék megtanulni bérszámfejteni, elég "koca" tudással rendelkezem. Erre egy Tb, bérügyintéző tanfolyam megfelelő? Ott a munkajogi ismereteket is átadják?

kati
Verocsot kérdezd!

Úgy tudom Ő jár valami ilyesmire!
Fiatal szakvizsgázott ügyvéd adótanácsadó és bankszakjogász végzettséggel, 4 éves polgári, gazdasági és munkajogi tapasztalattal Budapesten irodát nyitna, e célból budapesti könyvelőt, könyvvizsgálót keres együttműködés, esetlegesen közös iroda vagy gazdasági tanácsadó vállalkozás működtetése céljából. Érd: <!-- e --><a href="mailto:lakos_t@yahoo.com">lakos_t@yahoo.com</a><!-- e --> vagy 06302739022
Sziasztok!

Budapesten részmunkaidős könyvelői állást, illetve távmunkát keresek. Minden megoldás érdekel.
Tel: 30/ 3555-597


kati
Sziasztok!

Könyvelő iroda keres gyakorlott mérlegképes könyvelőt. XVIII. kerületieknek és környező településeken lakóknak előnyös.

Akit érdekel írjon priviben.
Regisztrált mérlegképes könyvelőként, könyvelőirodai gyakorlattal , részmunkaidős állást/ távmunkát keresek ( könyvelés, adminisztráció, adatrögzítés,gépelés stb) délutáni, esetenkénti hétvégi ill. otthoni munkavégzéssel Miskolc és környékén.
Tel: 20-983-6242
A beírást töröltem. Kéretlen reklám miatt.

gugu7
Sziasztok!

10 éves gyakorlattal regisztrált mérlegképes könyvelői végzettséggel állást keresek Miskolc és környékén.

Telefonszámom: 30/662-2689
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni,hogy könyvel-e Valaki ilyen Eurobarter Center KFT-val kapcsolatos üzleti tevékenységet!
Nekem van ill. könyvelek egy KFT-t, akik szerződést kötöttek az Eurobarter Center KFT-vel! Állítólag gyűlik a pénzük, amelyből vásárolhatnak, most elmentek nyaralni rajta! Próbáltam utána járni, olvasni, elolvastam az általános üzleti feltételeket, de nekem sajnos nagyon magas! Ha tárgyieszközt vásárolnak rajta, akkor oké, nyilvántartásba veszem, de hogy hogyan tudnak elmenni nyaralni is a pontszámokon- mert nem kp - sajnos halvány fogalmam sincs!

Ha valaki segíteni tud, nagyon megköszönném!

Üdv.
SZESZE
Sziasztok!

Budapesten keresek részmunkaidős könyvelői állást, illetve távmunkát. Minden megoldás érdekel. Számlaképes vagyok.

Tel: 30/3555-597

Kati
Sziasztok!

Budapesten keresek részmunkaidős könyvelői állást, illetve távmunkát. Minden megoldás érdekel. Számlaképes vagyok.

Tel: 30/3555-597

Kati
Szeretettel Üdvözlök Mindenkit!

Azzal a kéréssel fordulok az összes fórumtaghoz,hogy ha lehetséges lenne engem álláshoz juttatni,akkornagyon hálás lennék.

Ezév október 31-ig van állásom.
Budapesten élek 56 éves vagyok,és ugyanitt szeretnék munkát kapni.

Mérlegképes könyvelői képesítésem van,ezért érdekelne könyvelés,pénzügy területe.Az utolsó 2 évet a munkában egy kft-nél töltöttem pénzügyi mindenesnél,előtte a közszférában voltam hosszú-hosszú ideig.Tulajdonképpen ez a terület vonzana leginkább.
Számítógépes ismeretekTongueC szoftver,Kulcsszoft bér,pénztár,készlet,APEH ügyfélkapu,OTP ELECTRA,ONYF NYENYI,Abevjava (ABEV2006),excel,word,internet.

Segítőkész emberek segítségét előre is köszönöm.
Sziasztok!

Egyik ismerősöm keres adminisztrációs, rendelés-felvevős, pénzügyes stb. vagy hasonló kategóriákban munkát Pesten. Ha tud valaki valamit, írjon, akár priviben és egyeztetünk. Számítógépes ismerete van, talpraesett, elég 1x megmutatni valamit, utána már megy.


Akik könyvelői munkát keresnek itt, ha elfogadtok egy tanácsot: érdemes lenne feltüntetni, hogy a könyvelői regisztráció megvan ill. nincs meg, mert ez szerintem nagyban befolyásolja a dolgot. Lehet így sokkal nagyobb lenne az esély Big Grin (van aki kifejezetten regisztráltat keres, míg valaki meg direkt nem olyat)
Szép napot mindenkinek!
Kérem, aki tud, segítsen nekem a munkakeresésben.
Mérlegképes könyvelő regisztrációval, TB szakelőadói képesítéssel, több éves gyakorlattal munkát keres. Dabas, Inárcs, Ócsa, Újhartyán, Alsónémedi,Dunaharaszti körzetében, esetleg Dél-Pesten. Jelenleg dolgozom, mégis sajnos szükségem lenne egy tisztességesen megfizetett állásra, de szívesen besegítenék túlterhelt kollégának is, mellékállásban.
Ha valakinek van lehetősége, kérem, üzenjen priviben! :roll:
Sziasztok! Kispest vonzáskörzetében keresek másodállást, bedolgozást, távmunkát. Mérlegképes könyvelő végzettséggel rendelkezem. Rlb60 és infotéka, valamint számadó rendszereket ismerem. Erős felhasználói szintű word,excell,powerpoint internet kezelésben vagyok jártas. Bármilyen, nem csak könyvelési bedolgozás érdekel. Köszi előre is Kriszta
Sziasztok!
Úgy gondolom ide írhatok, mert ez itt a más téma és kapcsolódik is a könyveléshez.
Gyesen vagyok és szeretnék itthon dolgozni... gyakorlatom van. Bármilyen megoldást szívesen vennék!
Email címem: <!-- e --><a href="mailto:cornerstar75@citromail.hu">cornerstar75@citromail.hu</a><!-- e -->, vagy skype: cornerstar1975 Üdv: Viki
Sziasztok!

Gyakorlattal rendelkező könyvelőt keresek Szekszárdon, alkalmanként bedolgozásos jelleggel. Feladata lenne a számlák felrögzítése, bérszámfejtés programmal, béres bevallások elkészítése. A munkavégzés történhet este vagy hétvégén is.

Tel: 20-421-9581
Megbízónk, egy diszkont hálózatot működtető multinacionális cég biatorbágyi központjába Bérszámfejtői csoportvezető munkatársat keresünk.

Feladatok:
- A bérszámfejtő csapat (5-6 fő) munkájának koordinálása és ellenőrzése

Elvárások:
- Szakirányú végzettség
- Több éves kifizetőhelyi tapasztalat
- Német nyelvtudás
- Felhasználói szintű számítástechnikai ismeretek

Ha hirdetésünk felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy magyar és német nyelvű, fényképes szakmai önéletrajzát a referenciaszámra hivatkozva a honlapunkon (<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.personnel.hu">http://www.personnel.hu</a><!-- m -->) keresztül vagy e-mail-ben (<!-- e --><a href="mailto:cv@personnel.hu">cv@personnel.hu</a><!-- e -->) juttassa el hozzánk!
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10