AktaForum a könyvelők szabad fóruma

Teljes verzió: Könyvelőt keres
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Senkit nem érdekel?

Üdv.zsemle
Sziasztok!
Sok év könyvelőirodai tapasztalattal, Tb szakelőadói végzettséggel, sürgősen bérszámfejtést, vagy tb. ügyintézői munkát keresek. Programismeret: NexonBér, Babér.
Továbbá Rlb ismerettel szívesen besegítek könyvelési adatrögzítésben. Gyakorlat ebben is van bőven, akár leinformálható.
Kérem, hogy aki tud valami használhatót, jelezze priviben.
Köszönöm
Lili
SZIA!
Melyik régióban keresitek a könyvelőt a bő egy évre?
Era
Sziasztok!
Vállalkozások könyvelése, társasházak gazdasági ellenőrzése. bérszámfejtési munkákat keresek reg.mérlegképes és reg. adótanácsadói valamint felsőfokú végzettséggel, gyakorlattal számlaképesen. Iratokért házhoz megyünk.
Köszönettel: vami
Email: <!-- e --><a href="mailto:vg460327@freemail.hu">vg460327@freemail.hu</a><!-- e --> vagy 06/24/496-129
Mérlegképes könyvelői végzettséggel (sajnos gyakorlat nélkül), bérelszámolási és munkaügyes gyakorlattal, bármilyen adminisztrációs és/vagy könyvelői állást keresek Veszprém, illetve Zala megyében. Ha valakinek van infója ilyen lehetőségről, kérem szépen , szóljon nekem. Nagyon nagy szükségem lenne rá!!!!!
Miskolc és környékéről keresek valakit, aki egyszerűsített éves beszámoló készítésben tudna segíteni. / Egyik cég sem könyvvizsgálóköteles/.
Sziasztok!

Könyvelést vállalnék

Heves megyében keresek munkát, itthon vagyok a pici babámmal, számlaképes vagyok és regisztrációval is rendelkezem, RLB programokkal dolgozom 7 éve és szívesen besegítenék könyvelőirodának is. A mérlegképesen kívül TB szakelőadó végzettségem, ill. B kat. jogosítványom is van, jelenleg Pénzügy és számvitel szakon folytatom főiskolai tanulmányaimat.
E-mail: <!-- e --><a href="mailto:consult@z-mail.hu">consult@z-mail.hu</a><!-- e -->, Tel: 06-30-825-47-59

Üdvözlettel: Lívia
Sziasztok!

Egy kedves ismerősöm elvállalt társasház kezelést. Kellene egy e témában profi könyvelő iroda mellé a XVIII, XIX. kerületben.
Akit érdekel írjon priviben.
Sziasztok,

RLB-vel dolgozó, vállalkozó könyvelő kolleginát/kollégát keresnék határozott munkára (főként bank könyvelés-ről lenne szó, de valószínűleg egy-két más feladatot is továbbadnék, nekem ugyanis most nem nagyon van időm erre. A későbbiekben is elképzelhető a "bedolgozás".

Érdeklődni priviben legyetek szívesek. :-)

Köszi, üdv., Kitty
Sziasztok,

Az előbb kimaradt, hogy nem gond, ha nem egy helyen lakunk, "távmunka" is megoldható, a részleteket majd megbeszéljük. :-)

Várom a jelentkezéseteket! :-)

Kitty
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni.

Idén végeztem el a mérlegképes könyvelői tanfolyamot, sikeresen le tettem a vizsgákat.
Nagyon szeretnék könyvelni, de sajnos nehéz egy olyan helyet találni, ahol a gyakorlati rejtelmekbe is beavatnak. Az elképzelésem az lenne, hogy egy könyvelő mellé elmenni -jelenleg csak részmunkaidőben, mert hála istennek van főállásom - és besegítenék neki, vagy akár otthoni munkavégzés is szóba jöhetne. Gépkocsival, laptoppal rendelkezem. Jelenleg pénzügyi és munkaügyi ügyintézőként dolgozom 2003 óta (tehát azért némi fogalmam van a dolgokról), a mérlegképes könyvelői képesítés mellett elvégeztem a TB szakelőadói tanfolamot is, jelenleg nem TB kifizetőhelyként mükődő cégnél végzem a bérszámfeljtés, a pénzügyi feladatok mellett.
Szóval, ha valakinek esetleg megfelelne, hogy besegítenék neki a könyvelési munkába és cserébe megmutatni az igazi élethű könyvelést. Úgy érem, hogy elég gyorsan tanulok.

Köszönettel:

Pildi
Szia Kitty,

sajnos priviben nem megy át levelem hozzád, de engem érdekelne az rlb-vel történő távmunka, 5 éve dolgozom ezzel a programmal is.
Ha tudnál küldeni egy elérhetőséget egyszerűbb lenne kommunikálni, amennyiben még aktuális!
Sziasztok,
Költözök, ezért szeptember elejétől munkát keresek Sopron ill. környékén. Könyvelés, pénzügy, adminisztráció és egyéb ,ezekhez köthető területen szeretnék elhelyezkedni. ( ügynöki , MLM-s és egyéb ehhez hasonló rendszer NEM).
Bővebb infót magamról privát üzenetben tudok adni.
Szaisztok!

Budapesten részmunkaidős állást keresek, mérlegképes regivel, gyakorlattal, de bármilyen adminisztrativ munka megfelel (mlm-ezni nem szeretnék). Ismerem és használom az infotéka, az rlb, a számadó szoftvereket. Ezenkivül tíz ujjal vakon gépelek, office ismeretem az átlagosnál erősebb. Kérem, aki tud, szóljon nekem. Segitségeteket köszi.

Kriszta
sziasztok,
szakirányú főiskolai végzettséggel, szakelőadói képesítéssel, és 14 éves kifizetőhelyi gyakorlattal keresnék olyan cégeket,hol kezdő az ügyintéző, illetve egyedül számfejt nincs ellenőre. Sokkal nagyobb megnyugvást ad egy ügyintézőnek, ha le van ellenőrizve a számfejtése. Nem utolsó sorban a kifizetőhelyi tájékoztatóban leírtak szerint a számfejtést minden hónapban le kell ellenőrizni. Találjuk meg az esetleges hibákat a REP ellenőrei előtt, ami még nem kerül olyan sokba, és nem kell évekre visszamenőleg átdolgozni valamelyik részt.
tzsó05. Írta:sziasztok,
szakirányú főiskolai végzettséggel, szakelőadói képesítéssel, és 14 éves kifizetőhelyi gyakorlattal keresnék olyan cégeket,hol kezdő az ügyintéző, illetve egyedül számfejt nincs ellenőre. Sokkal nagyobb megnyugvást ad egy ügyintézőnek, ha le van ellenőrizve a számfejtése. Nem utolsó sorban a kifizetőhelyi tájékoztatóban leírtak szerint a számfejtést minden hónapban le kell ellenőrizni. Találjuk meg az esetleges hibákat a REP ellenőrei előtt, ami még nem kerül olyan sokba, és nem kell évekre visszamenőleg átdolgozni valamelyik részt.

(Ilyen végzettséggel és tapasztalattal -feltéve hogy főállású munkahelyet és nem "mellékállást" keresel- az OEP-nél, vagy a REP-nél is próbálkozhatnál. Az OEP honlapján az utóbbi időben több állás is pl. pénzbeli ellátási igényelbíráló-ügyintéző, ellenőr és baleseti megtérítési ügyintéző- meghírdetésre került.)

Állásügyben érdemes továbbá a REP PEEO ellenőrzési szakegységénél is érdeklődni, mivel az üres
álláshelyekről elsőként szereznek infot (pl. nyugdíjbavonul a kifizetőhelyi ügyintéző stb.), illetve a kifizetőhelyek náluk szoktak érdeklődni arról, hogy a távozó, vagy már távozott dolgozó helyére nem tudnak-e javasolni valakit......

Üdv. Smile
Regisztrált mérlegképes könyvelő állást keres, könyvelő irodai gyakorlattal.
Tel:06-30-9454-540
Budapesten és környékén.
Részmunkaidős könyvelői, adatrögzítői vagy asszisztensi, egyáltalán bármilyen általam elvégezhető állást keresnék
Budapest 19-dik kerületében, vagy környékén. BÁRMILYEN nem üzletkötői, és biztosításközvetítői állás érdekel. Végzettségem szerint regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok több mint tizéves gyakorlattal, vakon gépírás tudással, erős word-excel felhasználói ismeretekkel, munka- és bérügyi gyakorlattal.

Suller Krisztina 70 326 13 01
<!-- e --><a href="mailto:fied@freemail.hu">fied@freemail.hu</a><!-- e -->
Sziasztok!

Könyvelőt keresnénk Miskolcon vagy környékén. Egy Bt.-t kellene könyvelni.

Ha tudtok segíteni lécci irjatok ide : <!-- e --><a href="mailto:n.szeghalmi@chello.hu">n.szeghalmi@chello.hu</a><!-- e -->

Előre is köszi
Sziasztok!

Érdeklődöm, hogy rajtunk (én és a kollégám) kívül kapott-e más is Fodor Krisztina aláírással az alábbiak szerint kezdődő ajánlatkérést?

"Tisztelt Könyvelő!

Árajánlatot kérünk kereskedelmi cégünk rendkívül precíz, kettős könyvelésére, bérszámfejtésére, egyéb könyvelői teendőire és könyvvizsgálatra. Az új törvényekkel, jogszabályokkal naprakész könyvelőt keresünk, aki folyamatosan tájékoztat a változásokról, új lehetőségekről, megtakarításokról, esetleges adó és járulék spórolási ötleteiről..."

Egyelőre csak ennyi lenne a kérdésem, ha kapok igenlő választ, akkor jön a következő kérdés.

Üdv.zsemle
Szia Zsemle!

Kaptam!
Sziasztok!

Budapesten, több cég könyvviteli feladatainak ellátására mérlegképes könyvelőt keresek teljes- vagy részmunkaidőben. Bemutatkozó levelet (ha csatolsz hozzá fényképet az sem baj), fizetési igény megjelölésével a <!-- e --><a href="mailto:postafiok18@gmail.com">postafiok18@gmail.com</a><!-- e --> címre kérem megküldeni. Köszönöm
hát....... ez a fénykép dolog bennem mindig rossz érzéseket ébreszt, elvégre nem manökent keresnek...
Szerintem pedig semmi kifogásolni való nincs a dologban. Biztonyára semmiképpen nem szeretne olyan alkalmazottat aki sajátmagát teljesen elhanyagolja. Nekem volt egyszer a bankban mikor még ott dolgoztam egy kolléganőm, vállalati finanszírozó volt a lelkem, de csak háttérbe merték tartani, ugyanis a képességei jók voltak, nagyszerű ember volt, viszont sajátmaga higéniájára egyáltalán nem adott, 38 évesen nem volt foga elől, hetente egyszer ment a fürdőszoba felé........ a ruháit csak szellőztette, és erre büszke is volt, mert szerinte a ruhák a mosásba tönkre mennek. Ha én alkalmazottat keresnék én is ránéznék arra a képre, bár soha nem szabad elsőre itélni,
Szerinted van illatos fénykép???:-))))))))
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10