AktaForum a könyvelők szabad fóruma

Teljes verzió: Könyvelőt keres
Jelenleg könnyített verzióban tekinted meg a fórumot. Megtekintés teljes verzióban teljes formázással és grafikai elemekkel.
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Na jó, persze a kép is megtévesztő lehet, de szerintem nem olyan nagy szélsőség hogy esetleg szeretné látni az illetőt, akivel esetleg egyeztet egy időpontot megbeszélésre.
Szeged és Hódmezővásárhely környékén munkát keresek.Mérlegképes könyvelő vagyok 4 év gyakorlattal.Többnyire Egyéni vállalkozókat és őstermelőket könyveltem de van Bt ügyfelem is. Munkaviszonyban valamint vállalkozó viszonyban is érdekel az ajánlat.Bármilyen megoldást szívesen veszek.
Előre is köszönöm.
<!-- e --><a href="mailtoConfusedzamvitel@gportal.hu">szamvitel@gportal.hu</a><!-- e -->
Budapesten februártól állást keresek. Regisztrált mérlegképes könyvelő vagyok, 14 év tapasztalattal. Elsősorban cégek (Kft, Bt, Zrt) könyvelésében vagyok jártas, cégek teljeskörű könyvelése, havi bevallások, riportok készítése, év végi zárlati munkálatok, beszámolók készítése, könyvvizsgálatra való előkészítés, folyamatos kapcsolattartás az ügyfelekkel tartozott a feladataim közé. Munkaviszonyban szeretnék dolgozni. Ért.: <!-- e --><a href="mailto:adelkus@freemail.hu">adelkus@freemail.hu</a><!-- e -->
Köszönöm!
Pénzügy szakos szakközgazdász végzettséggel, közel 2 évtizedes, nagyrészt multinál szerzett releváns pénzügyi, számviteli szakmai gyakorlattal, SAP végfelhasználói ismeretekkel munkát keresek. Az egyik legnagyobb megbízóm igazgatóváltás miatt év elején felmondta a szerződésem, ennek pótlására keresek megoldást - akár főállásról is lehet szó.
Email: <!-- e --><a href="mailtoConfusedcstq72@yahoo.com">scstq72@yahoo.com</a><!-- e -->
Hajdúszoboszlói cég mérlegképes kettős könyvelésben jártas önállóan dolgozni tudó könyvelőt keres. Kedvező feltételekkel, és körülményekkel. Kezdetben 2 cég, a későbbiekben 4-5 cég könyvelésére. Szakmai önéletrajzokat a <!-- e --><a href="mailto:konyveles.szoboszlo@indamail.hu">konyveles.szoboszlo@indamail.hu</a><!-- e --> e-mail címre várunk!
Köszönöm.
Lánykám szeretne Győrben dolgozni.
Mi tudnánk neki itthon munkát adni, de mit lehet tenni nagy a szerelem.
A gazdálkodásit levelezőn végzi 1 féléve van hátra, az informatika szakon pedig egy piti tárgyból nem engedte át egy tanár, így nem mehetett államvizságra.
Állítólag nem szereti a gazdinfósokat, valamennyien úgy jártak mint a lányom. Mostmár értem évente miért csak 1-2 ember végez ezen a szakon.

Elsősorban az AUDI-ba szeretne bekerülni gyakornoknak, de ha az nem sikerülne, hasznosítani szeretné magát. Na meg egy kis tőlünk független zsebpénz is jólesne neki. Ezt ő mondta.
Ha valamelyikőtöknek szüksége lenne egy kisinasra, illetve valamelyik általatok könyvelt cégnél adminisztrátorra, jelezzetek, legyetek szívesek.
Milyen? Pont mint az anyja.
Polika,ez édes volt!

Milyen a kislányod,pont mint az anyja! Ezt majd mond a most nagy szerelemben lévő fiatalembernek is,hogy nézd meg az anyját,vedd el a lányát!
Biztos,hogy jó családba nősül! :lol:
Sziasztok,

ezzel a honlappal találkoztatok már?
<!-- m --><a class="postlink" href="http://www.cafeteria2011.com">http://www.cafeteria2011.com</a><!-- m -->
Kíváncsi vagyok a véleményetekre, sőt, ha esetleg valaki már felvette vele a kapcsolatot, akkor arra is.

Bocs, hogy ide dobtam be a hozzászólásom, de nagyon sietek, még a postára is oda kell érnem.

Üdv.zsemle
Szia Zsemle! Igen, én találkoztam vele, és van is egy ötletem, hogyan gondolja. El is mondom (nektek ingyen :wink: ). Azon gondolkoztam, hogy nincs is 10%-os adó, hogyan lehetne így juttatást adni, Idea ekkor jutott eszembe, hogy szerintem valahogyan pl. reprezentációnak minősíti a cafeteria elemet, ekkor nincs SZJA és TB vonzata, viszont társasági adóalap növelő tételként figyelembe kell venni, azaz ennyi a teher utána, a 10%-os TAO.
Szia Anita,

Köszi a választ.... Azután az az ügyetlen könyvelő meg kűzdhet vele, hogyan tartsa pariban a reprezentáció törvényi fogalmával az elszámolni kívánt számlát.

Üdv.zsemle
Na de mi hozzá nem értő könyvelők vagyunk, ugye?
Azért nagyon kíváncsi lennék, hogy hol lesz ez az igen leleményes és törvényt ismerő és nyilván tisztelő úriember 3 év múlva, amikor az ő általa javasoltak alapján szép kis büntit szabnak ki egy cégre?
Én sem értem, hogy miért nem vele könyveltet mindenki... :twisted: :roll:
Szóval szerintetek is jól gondolom, csak félig-meddig (leginkább teljesen) törvénytelenül lehet ezt megoltani.
Sziasztok!

Nagyon kedves bérlőtársunk alkalmazásba állt egy nagy cégnél, így befejezi vállalkozói tevékenységét, s megürül a helye az irodánkban. Ezért Bp. XVIII. kerületében működő, autóval, tömegközlekedéssel jól megközelíthető (központi) helyen lévő, kulturált könyvelőirodába keresünk bérlőtársat költségmegosztás céljából. Az iroda teljesen felszerelt, technikailag és szakmailag egyaránt. Mindketten (a maradók) aktások vagyunk, ez talán jó ajánlás lehet. Elsősorban nemdohányzók jelentkezését várjuk.

Üdv.zsemle
Bp. XVIII. kerületében működő (Üllői út egyik nagy mellékútján), autóval, tömegközlekedéssel jól megközelíthető helyen lévő, jó parkolási adottságokkal rendelkező, kulturált könyvelőirodába keresünk bérlőtársat/bérlőtársakat (1-2 főt) költségmegosztás céljából. Az iroda teljesen felszerelt, technikailag és szakmailag egyaránt.
Ha meguntad azt, hogy az ügyfelek otthon is zargatnak, esetleg a magánszférádba is belépnek, vagy eleged van az otthon halmozódó iratokból, gyere hozzánk!
Az iroda 1 főre eső bérleti díja 15-20000,-Ft, a rezsi kb. 8-14000,-Ft, létszámtól függően. Nemcsak könyvelőnek jó, bármilyen, viszonylag csendes irodai foglalkozás űzhető.

Csatoltam pár fotót, természetesen így nagyon üres, élettel majd az itt dolgozó/k tölti/k meg.

Üdv.zsemle
Sziasztok, még az előbbihez annyi kiegészítés, hogy nem muszáj könyvelőnek lenni, bármilyen csendes (az iroda egy társasházban van) tevékenységre kiválóan megfelel.
Ajánljatok tovább, ha esetleg ismerősök kiadó irodát keresnek!

Előre is köszi.

Üdv.zsemle
Sziasztok!

A könyvelő irodánkból elmegy az egyik BÉRSZÁMFEJTŐ és keresnénk a helyére valakit SÜRGŐSEN!! Teljes munkaidős állásról van szó. A könyveléssel a könyvelők foglalkoznak, neki csak a bérrel kell. Több céget kap és azokat kell vinni. Ha valaki érdeklődik munka után kérem jelezze nekem mailben és adom az elérhetőségeket. Májusban kezdeni kellene.
Köszönöm.
Sziasztok,

a Bp., XVIII. kerületi bérbeadó irodarészről az előző hozzászólásaimban becsatoltam pár fotót, így talán jobban elképzelhető, amit kínálok.

Üdv. és további kellemes időtöltést kívánok a még hátralevő órákra.

zsemle
Sziasztok!
Május 6. óta mérlegképes vagyok Big Grin Fél év könyvelőirodai gyakorlattal (3 nagy cég, kontírozás, rögzítés, ÁFA, egyeztetések, stb.) állást keresek budapesti könyvelőirodában. Május végével szűnik meg a munkaviszonyom. :evil: Kérésre életrajzot küldök.
Kérlek, ha tudtok valamit, segítsetek!
Köszönöm szépen, Anna
Anna01 Írta:Sziasztok!
Május 6. óta mérlegképes vagyok Big Grin Fél év könyvelőirodai gyakorlattal (3 nagy cég, kontírozás, rögzítés, ÁFA, egyeztetések, stb.) állást keresek budapesti könyvelőirodában. Május végével szűnik meg a munkaviszonyom. :evil: Kérésre életrajzot küldök.
Kérlek, ha tudtok valamit, segítsetek!
Köszönöm szépen, Anna

Kedves Anna,
a barátnőmnek szüksége segítségre. Sürgősen. Kérlek, olvasd el a privát üzenetet.

Üdv: Andrea
Sziasztok!

Több, mint 10 éves tapasztalattal, regisztrált mérlegképes könyvelői és könyvvizsgáló asszisztensi végzettséggel részmunkaidős, besegítő könyvelést vállalnék a XVIII.kerület és vonzás körzetében.
Ha ,esetleg vki igényt tart rá, akkor kérem írjon a <!-- e --><a href="mailto:gtimike@gmail.com">gtimike@gmail.com</a><!-- e -->-ra.

Köszönöm
Sziasztok!

Ismerősöm őstermelői adózásban jártas könyvelőt keres Pest déli körzetében (M0-M5-ös csomópontban van a telephely). Én nem értek az őstermelőkhöz, ez nagy hiányosságom, fekete pont az önéletrajzomban. De itt vagytok Ti!
Tisztességes, gyakorlott vállalkozás, stabil megrendelőkörrel, nem adóelkerülés a cél, de az adóoptimalizálásra igényt tart. Most váltaná ki az őstermelői igazolványt, pályázaton való indulási lehetőségek miatt.
Bennetek megbízom, tudom, ha ebből a csapatból talál könyvelőt, nem nyúl mellé.
Ha valakit érdekel, küldjön privát üzenetet az elérhetőségekért.

Üdv.zsemle
Sziasztok,

bocsánat, hogy ideteszem, nem könyvelő keresésről van szó.
Egyik ügyfelemnél mérnök-informatikust (termelési gyakorlattal) és mérnökhallgató-gyakornokot keresnek, gyáli munkavégzéssel.
Akit esetleg érdekel (munkát kereső hozzátartozó vagy ismerős miatt), küldjön egy privát üzenetet és elküldöm az állás-pályázatokat.

Üdv.zsemle
Sziasztok,

XIII. kerületi könyvelőirodámba új kollegát keresek.

<!-- m --><a class="postlink" href="http://allas.oliveandbrown.hu/">http://allas.oliveandbrown.hu/</a><!-- m -->

Ha valakit érdekel, kérem keressen meg.

Üdv
Betti
Sziasztok!

Könyvelői, esetleg pénzügyi munkát keresek. Van PSZF-en végeztem, van mérlegképesem és 3-4 év könyvelőirodai gyakorlatom.
<!-- e --><a href="mailto:csaba0516@gmail.com">csaba0516@gmail.com</a><!-- e --> a címem.
Üdv.: Bocsa
Sziasztok!


Segítséget kérnék tőletek.
Ha esetleg valamelyikőtöknek az ismerőse keres Pest megyében könyvelőt és ti nem tudjátok már vállalni, kérlek gondoljatok rám. Nagy szükségem lenne rá, hogy miért azt páran tudjátok is.
Szívesen vállalok/vállalunk távkönyvelést is ftp kapcsolattal, vagy más könyvelő irodának is igény szerint be tudunk segíteni.

Részletesebb infot magamról és a cégemmel kapcsolatban az email címemről tuduk küldeni: <!-- e --><a href="mailto:konyveles72@freemail.hu">konyveles72@freemail.hu</a><!-- e -->

Köszönöm:
Anita
Oldalak: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10