AktaForum a könyvelők szabad fóruma
uj jelszó - Nyomtatható verzió

+- AktaForum a könyvelők szabad fóruma (http://aktaforum.hu)
+-- Fórum: Aktafórum.hu (http://aktaforum.hu/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Fórum: Újdonságok, fejlesztések (http://aktaforum.hu/forumdisplay.php?fid=11)
+--- Téma: uj jelszó (/showthread.php?tid=1463)uj jelszó - pribusne - 2009-02-19

Hát elég nehezen találtam vissza a fórumba, mert a régi jelszavamat valamiért nem akarta elfogadni, most kaptam egy ujat, csak az a baj, hogy ez szám-betű , nem lehet valahol módositani,hogy olyan jelszót használjak amit fejből is tudok?
üdv. Zsóka


Re: uj jelszó - Kávé - 2009-02-19

Szia Zsóka!

A felhasználói vezérpult - profil - azonosító beállítások szerkesztése.
Itt megváltoztathatod a jelszavadat.
Zs.


Re: uj jelszó - pribusne - 2009-02-19

Köszönöm. üdv Zsóka


Re: uj jelszó - marianne - 2010-01-26

Segítség!
Elkallódott a jegyzettömböm , amire a felhasználónév és jelszó volt írva, igy a mai nap folyamán ismételten regisztrálnom kellett. a válasz e-mailben megerősítettem amit küldtetek, de azóta bárhova megyek a fórumba, mindenhol régi pl.2008 ,2009 -es hozzászólásokat találok. Sőt én is írtam az iparűzési fórumban és nem tudok odajutni, mert ott is a 2007-es hozzászólásokat látom. Valamit nagyon nem jól csinálok, de mit?? :oops: Cry
Kérlek igazits el!Üdv.:Mariann


Re: uj jelszó - gugu7 - 2010-01-26

Kedves Marianne!

Látod-látod az átmeneti hűtlenség mit okoz? (Csak vicc volt)

A Felhsználói vezérlőpultodban be tudod állítani a Fórumbeállítások-Megjelenítés beállításnál a Hozzászólások megjelenítését a Téma megjelenítésével együtt csökkenőre, ezek után a legfrissebb dolgokat látod mindenütt legelől.


Re: uj jelszó - marianne - 2010-01-26

Szia Klári!
Valóban csak ez év január 2.-a körül voltam fenn a fórumon, de hidd el azóta csak a törvényi változásokat bújom, nem unatkozom. Nem lettem hűtlen hozzátok, hiszen Ti vagytok a legjobbak és nagyon szeretem ezt a segítőkész és felkészült csapatot.
Januárban már regisztráltam, azt gondoltam egy évben egyszer elég lesz. Az is újdonság, hogy az üzenet írása után azt írja , hogy először a moderátor "átnézi" a hozzászólást, azután kerül a fórumba. Biztos oka van ennek is.
Valószínű elő fog kerülni a noteszom, amiben a régi bejelentkezésemhez szükséges adatok benne vannak és akkor visszakapom a régi "énemet". Most viszont sürgősen kellett a segítségetek -köszönöm, már válaszoltál is -ezért volt szükség új belépésre.
Erre az évre is sok sikert és jó egészséget kívánok Neked és a csapat többi tagjának is akik ezt az oldalt működtetik! Smile
Üdv:Mariann


Re: uj jelszó - gugu7 - 2010-01-26

Sziasztok!
Jó hogy szóba került a jóváhagyás kérdése!

Kedves új Barátaink!

Kérlek egy picit legyetek türelemmel a regisztrálás utáni első két hozzászólás esetében. Ilyenkor ahhoz, hogy a hozzászólás bekerüljön a Fórumba szükséges hogy Lunda, vagy én igent mondjunk rá. Erre a Fórumot ért óriási mennyiségű küldöldi reklám támadás megelőzése érdekében kényszerült az admin. (Ugye emlékeztek a naponta megjelenő viagra reklámokra, meg a sex oldalak hirdetéseire). Az intézkedése eredményeként, ha már be is regiznek ezek az oldalak a "hozzászólás" már nem kerül fel az oldalra.

Igyekszünk sűrüen megjelenni itt és az új tagok hozzászólását "beengedni", amiről azonnal értesítést kaptok.


Re: uj jelszó - marnyika - 2010-08-19

Kedves Klári!
Nagyon köszönöm, hogy visszasegítettél a fórumra.
Igyekszem majd meghálálni, jó hozzászólásokkal.
Üdv:Marnyika


Re: uj jelszó - marnyika - 2010-08-19

Bocs Lunda , neked is nagyon szépen köszönöm a segítségedet.
Üdv:Marnyika