A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kft átnevezése
#1
Köszönöm a hozzászólásokat, akkor az átutalásos számlák helyett kérünk újat, a kp.számlák (merthogy azok is vannak!) megy a süllyesztőbe. Bevétele alig van, úgyhogy legalább nem lesz sok a vesztesége Smile.
Jutka
Válasz idézéssel
#2
Jó reggelt mindenkinek!!!
Jutka, tudom, hogy az átalakulás és a név változtatás 2 külön téma. Mi átalakultunk, 2009. jan. 23-án jegyezték be a Kft-t .Készítettünk egy értesítőt az új adatokkal, és minden ügyfélnek kipostáztuk. Könyvvizsgálónk azt mondta, hogy kb. 1 hónapig még befogadhatjuk a régi adatokkal a számlát, de utána nem. Mondanom sem kell, még most is jönnek Bt-re szóló szálák,/ majdnem 2 év után/ melyeket természetesen visszaküldünk és újat kérünk helyette. Egyszóval elég macerás minden változtatás. Még az APEH bevallásoknál is jött visszajelzés, hogy nem élő adózó, ilyen adószám nincs.
Válasz idézéssel
#3
Jutka, attól tartok, hogy a számlákat szépen vissza kell küldözgetni javításra még egy darabig.
Remélem, hogy valaki megcáfol, mert ez nem egyszerű munka.
Üdv.: Anita
"Örökké nem eshet"
Válasz idézéssel
#4
Sziasztok!
Egy Kft nevet változtatott, a cégkivonat szerint 2010.január 16-i a változás, bejegyezték 2010.március 16-án. MInden maradt, csak a név változott. Szerintem a változás időpontjától (azaz január 16-tól) csak az új névre szóló számlákat lehet elszámolni, de a számlái 80%-a a régi névre szól. Mit lehet tenni?
Jutka
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég