A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
szakkönyv
#1
Sziasztok!
Valóban jó!
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel
#2
Sziasztok!

Szerintem a szakmai piacon hiánypótló ez az új e-book:

ETSY – WISEN Academy
Válasz idézéssel
#3
Én is és vallom Zsemle állítását,a régiek jobbak,mint az újak! Alaposabbak és könnyebb tájékozódást adnak. Csak frissítéseket kell hozzájuk beszerezni,az alapot ezekből érdemes megtanulni és alkalmazni.
Ne bánkódj,hogy a napfelkeltét nem láttad.Holnap lesz másik!
Válasz idézéssel
#4
Könyv tekintetében én is lentebb a Saldora szavaztam, nekem is az van. Smile

Anita
Válasz idézéssel
#5
Sziasztok,

osztom Balázs véleményét, a régiek sokszor jobbak, mint az újak. Én az ún. "kék könyvekre" esküszöm, azok vannak rongyosra forgatva nálam. Ha jól emlékszem: Könyvvezetés a kettős könyvvitel rendszerében a címük (4 kötet), plusz van egy Vezetői számvitel címmel. 1998-as és 2003-as kiadásúak, de mindent tartalmaznak, amit kell. Már többször kitárgyaltuk itt a fórumon ezeket a könyveket, ezért nem is szaporítom a betűket.
Van, akinek más jön be, mint az alább említett Saldo kiadvány, ízlés kérdése.

Üdv.zsemle
Az Everest fölött kinyílt a monszun....én meg itt punnyadok, mert csak egy szegény kis ZSEMLE vagyok...
Válasz idézéssel
#6
Sziasztok!
Hát a Mendzser Praxis nálam kicsapta a biztosítékot, mikor felhívtak, elmondták a könyvet, meg az ingyenes továbbképzést. Kérdeztem, hogy tutira semmi egyéb költsége nincs. Nincs. Ja, csak a frissítési díjat felejtette el mondani. Váltig állították, hogy hát ők mondták. Ok, akkor küldjék el szépen a beszélgetést, amit magnóra vettek, mert nem vagyok hülye. Elküldték, adtak volna ajándék továbbképzést. Csak nem tudtam elmenni, mert a kicsi még lógott rajtam.

Szakkönyvek: nekem van pár újabb, és sajnos semmivel nem tudnak többet, mint a 10-15 évesek szerintem. Persze lehet, hogy én választottam rosszakat. Akinek van valami tuti, írja meg.
Válasz idézéssel
#7
Sziasztok.
Interneten keresztül hol lehet meghallgatni előadásokat? Egy olyat én is szívessen meghallgatnákSmile. Zsemle! Van pár kontírozáshoz tételem, de ezek alapvetők (kötvény részvény, saját tőke, anyagok, áruk, a netről is van egy-kettő de hasznossak) de nekünk ezeket a tanárok küldik, küldjem el? Kontírozáshoz nem tudok könyvet. Majd írd meg ha kellenek!
Válasz idézéssel
#8
Én az interneten keresztül hallgattam eddig az előadásaikat ( számomra két gyerek mellett ez praktikus megoldás, nem kell utazni...), és azok egytől egyig igen színvonalasak voltak, és az előadások részét képező írásos anyagok is jók.
Könyvként ajánlanám a Saldo Gazdasági események kontírozása A-tól Z-ig, 4e Ft körül van, Saldo honlapjáról megrendelhető.


Anita
Válasz idézéssel
#9
Mónika!

19,500 Ft-nál olcsóbb nincs? Mert ennyibe kerül. Igaz adnak hozzá előadásokat, meg egy 2012-es ingyenes mérlegképes továbbképzést, de állítólag nagyon rosszak az előadások!
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel
#10
Arra használható, kontírozások is vannak benne....
Üdv: Mónika!
Válasz idézéssel
#11
Zsemle!

Én is az internetről, előadásokból, törvényekből, folyóiratokból tájékozódom, de a kontírozáshoz egy új könyv nem ártana. Az előzőt 10-15 éve vettem, most ezt szeretném lecserélni, mert már elég sok változás volt azóta. Tudsz valamit ajánlani?
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel
#12
Szia Tamás,

az én kezemben is volt, nem egy nagy durranás. Hát még, amikor meghallottam az árát! Az ADÓ és az ÖNADÓZÓ újság nekem bőségesen elegendő (ezeket is csak éjjelente olvasom) + az internetes szakmai lapok + aktafórum + jogszabályok (a sorrend nem lényeges - egyformán fontosak). Ezeket azonban nem helyettesíti.
Az én véleményem: ne vedd meg.

Üdv.zsemle
Az Everest fölött kinyílt a monszun....én meg itt punnyadok, mert csak egy szegény kis ZSEMLE vagyok...
Válasz idézéssel
#13
Igen, én beleszaladtam, mert "ajándék" lett volna hozzá a mérlegképes továbbképzés. Az időpontjaik szinte mindegyik betelt, csak vidéki tanfolyamokon volt szabad hely, ezért máshová mentem a továbbképzésre. A szakkönyv nem rossz annak aki most kezdi a szakmát, egy alap verzió, folyamatosan fűzögetős ha küldik a frissitéseket, éppen ma akarom lemondani, hogy ne küldjenek plussz pénzért nekem semmit.
Üdv: Mónika!
Válasz idézéssel
#14
Pénteken felhívtak a Menedzser Praxistól és a „Könyvvezetési gyakorlati kézikönyv" c. kiadványunkat ajánlották. Valaki megvette már?
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég