2018-01-22, 10:58

Üdv: Klári
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
teszt
|
2018-01-22, 10:40
De jó, hogy megint van Akta
![]()
2017-12-23, 20:00
Kedves Fórumtársaim ! (Régiek és újak )
Nagyon boldog békés áldott ünnepeket kívánok mindannyiunknak ! Pihenjetek egy kicsit, gyönyörködjetek családotokban, lassuljatok le egy kicsit, legyen időtök észrevenni, hogy az Életben igazán mi a fontos ! Szeretettel
Azért ne feljetsd el, hogy az Életben vannak csodálatos dolgok is !
Kicsi
2017-12-19, 00:45
Sziasztok!
Nem értettem, hogy miért nincs a Fórum, ha kerestem (bár ritkán) .Most végre megtaláltam. Remélem ezek után megint lesz! Köszönet az újraindítóknak! Üdv mindenkinek!
Katla
[attachment=63][attachment=64][attachment=65]Szia Klárikám !
Annyira jó, hogy lassan lassan újra összejövünk, nagyon hiányoztatok és boldog vagyok, hogy alakulgatunk, bízom benne, hogy sokan egymásra találunk ! Ez a kis ( nagy ) csapat nemcsak szakmailag, de emberileg is válogatott tagokból áll, nagyon (számomra) értékes, önzetlen EMBEREK-ből áll. Öröm közétek tartozni ! Ha sikerül akkor csatolok néhány képet egy 2007-es találkozónkról ! Puszi [attachment=66]Sziasztok ! És találtam egy képet az első találkozásunkról is ! Puszi
Kicsi
2017-12-17, 17:54
Sziasztok!
Igen itt vagyok, segítek ha kell, elűzöm a hívatlan reklámokat. Bízom benne, hogy megint olyan jó kis csapat lesz itt mint egy éve. Klári
Üdv: Klári
2017-12-16, 23:54
Nem gondoltam volna hogy újra lesz fórum, pedig már a jelszóm is elfelejtettem de az email címre küldtek újat....
![]()
2017-12-16, 12:21
Ki sem tudom mondani, mennyire örülök hogy újra együtt lehetünk !
Bár még ezt is alig találtam meg, hogy tudok ide írni, de hiszem hogy megint jó lesz minden. ![]()
2017-12-16, 11:36
Klárika, jól láttam ,hogy itt vagy????
![]()
Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és sosem kell többet dolgoznod.
2017-12-15, 20:33
Karácsony legszebb ajándéka ,hogy újra együtt vagyunk
![]() Most láttam a mail-ben ,hogy újra van Akta.Nagyon hiányoztatok,lett egy pár új ősz hajszálam annyit kerestem a topicot. Ismerkedem az új felülettel nekem nagyon furcsa,2017 év mintha nem lenne a hozzászólások között vagy csak én nem találom izgalmamban. Puszi Mindenkinek!!!!
Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és sosem kell többet dolgoznod.
2017-12-14, 20:02
Sziasztok !
Annyira örülök, hogy ismét megtaláltuk egymást ! Még én is csak ismerkedek, de boldogan ! Puszi mindenkinek !
Kicsi
2017-12-14, 05:41
Sziasztok
Eltelt talán két év is , hogy sikerült újból az aktaforum résztvevője lenni. Jó látni és olvasni a régi neveket. Ica
2017-12-13, 12:49
Sziasztok! De jó, hogy rátok lelem újra, nem volt könnyű, de reméljük rendben lesz minden.
A 2017 évi dolgokat, még nem látom, de majd kialakul. üdv Mindenkinek!
Azt ugye észrevettétek, hogy még nem hivatalos az indulás
![]() Csak átmenetleg érhető el a teljes szolgáltatás! Ez bármikor megváltozhat. Persze nem kell sokat várni és újra indulunk. Azért jöhetnek nyugodtan az észrevételek, hibajelzések.
“software is like sex : it's better when it's free..”
2017-12-10, 13:39
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2017-12-10, 13:41. Szerkesztette: könyvelés72.)
Sziasztok!
Amit még észrevettem, ha jól láttam. Ha van egy új hozzászólás már meglévő topichoz, akkor az új hozzászólás-kérdés-válasz nem a topic legelején jelenik meg, hanem a legvégén. Pl. Adózás. végelszámoláshoz ha jól láttam valaki tett fel kérdést, de az a 62.oldal lap alján jelenik meg. És ezen témában a válaszok-kérdések nem időrendi sorrendben vannak, hanem össze-vissza vannak az évek. És pl. itt a teszt kérdésnél nem látom, hogy mikor írtam az előbbi hozzászólásomat. Lehet, hogy csak beállítási gond, de egyenlőre nem találom,hogy hol lehetne beállítani.
2017-12-08, 16:30
(Üzenet szerkesztésének időpontja: 2017-12-08, 16:31. Szerkesztette: könyvelés72.)
Sziasztok!
Többen jelezték, hogy szeretnének jönni, de elfelejtették a jelszavukat. Klári tudnál ebben segíteni akár ideiglenes jelszóval ha a felhasználó név megadásra kerül? Tudja esetleg valaki Klári emailes elérhetőségét?
2017-12-08, 13:18
(2017-12-08, 12:58)könyvelés72 Írta: Sziasztok. Szia! Igen, sajnos én is így látom! Más. Az óra rosszul van beállítva az oldalon.
Üdvözlettel! A l b a
Az adócsalónak nem könnyű az élete. Sosincs nyugta.
2017-12-08, 12:58
Sziasztok.
Ahol tudom megosztom az oldal elérhetőségét. Sajnos az idei évi hozzászólásokat nem találom, látom, csak a 2016-s évit hozza fel utolsónak. Anita
2017-12-08, 11:04
Üdv! Jól sikerült az üzenetecske!
![]() ![]()
Üdvözlettel! A l b a
Az adócsalónak nem könnyű az élete. Sosincs nyugta.
2017-12-07, 21:26
teszt üzenetecsker
|
|