A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Megint átverős levél
#1
"Kedves Kollégák!

Ne dőljetek be az ilyeneknek, mint ez is, mert ez egy adatbázist építő vállalkozás, aki VAT (áfa) számokból építkezik, aki visszaküldi, az fizetési kötelezettséget is vállal ezzel !!! 
B@N Your Business@Net GmbH

Winterhuder Weg 29
22085 Hamburg
Germany

Telephone: +49 40 22858744
https://www.v-r-e.eu


Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara az alábbit tette közzé ezzel kapcsolatban ( http://www.zmkik.hu/hu/zala-megyei-keres...vel-110030 )

"Figyelemfelhívás - Megtévesztő levél*

Megtévesztő levelével keresi fel a vállalkozásokat B @N Your Business@Net GmbH (Hamburg). A levél a vállalkozás adatainak egyeztetését, a hiányzó adatok megadását vagy a rosszul megadott adatok javítását kéri. Azonban a levél egy szerződéses ajánlat is egyben, így az adatok kitöltésével, a levél aláírásával és visszaküldésével a vállalkozás szerződést köt a hamburgi céggel.

A szerződés három évre szól, évi 711 euró kiadást jelent, és ha a lejárat előtt a vállalkozás nem mondja fel a szerződést, az automatikusan meghosszabbodik, vagyis újabb évekre terheli fizetési kötelezettséggel a vállalkozást. A hamburgi cég az évi 711 euró befizetése fejében azt vállalja, hogy a vállalkozás adatait rendszerében nyilván tartja és honlapján elérhetővé teszi. 

A fentiek alapján felhívjuk minden vállalkozó figyelmét, hogy ne töltse ki és ne küldje vissza a dokumentumot. Kérjük, hogy megfelelő körültekintéssel járjanak el az ilyen típusú levelek kézhezvételekor."


Üdvözlettel: 

Zara László
elnök"


Sziasztok!

Újabb átverés van forgalomban, már az adótanácsadók is foglalkoznak vele. Remélem nem gond, hogy Zara Úr észrevételét közzé teszem, hátha hozzátok is befut ilyen levél.
Sziasztok,Nándi
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég