Üzenetek: 1,935
Témák: 37
Értékelés:
0
Szia Maresz!
Add be a régin, én is azt küldtem be.
Üzenetek: 724
Témák: 5
Értékelés:
0
Sziasztok!
Ha a Kft-nél tulajdonos váltás van akkor az ÜF kapuhoz a régi tulajt ki kell jelenteni az újat meg be? Milyen bejelentő lapon? / Az új tulajnak van ÜF kapuja, mert EV.
Katla
Üzenetek: 759
Témák: 7
Értékelés:
0
Sziasztok!
Én már lassan semmin nem lepődök meg.
De ez most kiakasztott. Mi az hogy a 08T1041-est nem lehet elektronikusan leadni.
Mit gondolnak, hogy fogom leadni a pl ma délután hozott munkaszerződés alapján a dolgozó bejelentését holnapi belépéssel. Mert ugye az nem változott hogy előtte való nap be kell jelenteni??!!!
Remélem ez csak kezdeti zavar, hogy nem lehet elektronikusan leadni!!!!
Maresz
Üzenetek: 1,116
Témák: 12
Értékelés:
0
Úgy látszik, hogy továbbra sem lehet beküldeni elektrongyosan a változásbejelentőket, pedig mintha ilyesmiről regéltek volna. Hej, de szép is a modernizáció - másutt, másoknak. Igaza volt a költőnek, ez a magyar ugar.
Üzenetek: 8,336
Témák: 157
Értékelés:
5
Szia Katla!
Igen be kell jelenteni. A CB csak a természetes adatait adja át az adószámot nekünk kell bejelenteni.
Láttátok már a 08T201T-t? Csuda érdekes, minden ezen megy!
Üdv: Klári
Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Üzenetek: 724
Témák: 5
Értékelés:
0
Sziasztok!
A tulajdonos változást be kell jelenteni ugye a 07T202-n?
Katla
Üzenetek: 145
Témák: 10
Értékelés:
0
Helló!
Nekem most volt egy cégbejegyzésem, de ezen a nyomtatványon, csak közösségi adószámot igényeltem a Bt-nek.
Szerintem különben csak a 07T201T adatbejelentőt kell beadni.
Üdv
Adri
Üzenetek: 521
Témák: 57
Értékelés:
0
Sziasztok! Ugye a cégbejegyzés nem olyan változás amit a 07T202T-n be kell jelenteni? szerintem nem, de ma kétszer ültem sorba az APEH-nél és tisztra behülyítettek azzal,hogy mivel két külön helyre sikerült ülnöm ketten hott ellentétes dolgot állítottak- egymástól két asztalnyira! Gondoltam inkább megkérdem. Köszi ! harakiri !