A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
T1011
#1
Sziasztok
Azt hallottam, hogy mostani napokban írják elő. Szinte aki él és mozog ezzel foglalkozik.
Ezért van akkora  lemaradás pld. a küszöbérték átlépéssel összefüggő 101E-k feldolgozásában. (Még a november közepiekhez sem fogtak hozzá )
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel
#2
Igen, nem kell jelenteni/én is jelentettem még júliusban elutasították/ azóta fizet a szünetelő vállalkozó, de még mindig nem írták elő a folyószámláján július óta...….ott "figyel" túlfizetésben az összeg.
Üdv: Mónika!
Válasz idézéssel
#3
Már nem kell bejelenteni utomatikusan előírják:
A kötelezettséget a NAV a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (a továbbiakban: NEAK) adatszolgáltatása alapján automatikusan előírja az adószámlán és erről tájékoztatást küld a járulékfizetésre kötelezettnek. Ez azt jelenti, hogy a magánszemélynek – a korábbi gyakorlattól eltérően – a fizetési kötelezettségét főszabály szerint nem kell bejelentenie a NAV-hoz, arra a továbbiakban csak kivételes esetekben van lehetőség
Válasz idézéssel
#4
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek milyen nyomin kell bejelenteni a szünetelő vállalkozót az egészségügyi szolgáltatási járulék fizetése alá. Régebben volt a T1011 nyomtatvány, de azt decemberben már nem találtam, helyette lett egy T1011U, azon bejelentettem, de azt elutasították. Fizetni szeretne!
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég