A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Google számla
Az áfára kell figyelni mert azt valakinek meg kell fizetni, nálunk lesz a teljesitési hely a 65-ben be kell vallani,kérni kell közösségi adószámot mert másképp nem megy.
Válasz idézéssel
Én is úgy könyvelem mint Harakiri,bruttó módon költség nyitottam egy fksz a google számláknak , könnyen legyen vissza kereshető.....ebbe a mai világban.

Pmarcsi
Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és sosem kell többet dolgoznod.

Válasz idézéssel
Hmmm... Ez a megoldás meg sem fordult a fejemben, mert mindenképp rá akartam húzni az A60-ast. Ám lehet, hogy nálad a pont.
Üdv,
Csilla
Jobbat remélve, gyakran jót veszítünk.
Válasz idézéssel
És ha egyszerűen kihagyom az Áfa bevallásból
bruttóban kezelem , elszámolom költségként és pont.
Senkit nem ér kár, /ha nincs közösségi adószáma az ügyfélnek, nem is mehet másként/
Ez nagyon istentől elrugaszkodott??

Harakiri
Válasz idézéssel
Én közösségi számlaként kezelem. Az adószámmal nálam csak annyi a gond, hogy az utolsó 3 számjegyet is feltüntetik a számlán. Tudom, hogy nem tökéletes, de nincs jobb ötletem és ez azért közelebb áll az igazsághoz... Kizárt, hogy egy magyar cég, hatás tudna gyakorolni a Google számlázási technikájára.
Üdv,
Csilla
Jobbat remélve, gyakran jót veszítünk.
Válasz idézéssel
Sziasztok!

Ha valaki találkozott Google hirdetés számlával, azt ugyan hogyan kell könyvelni.
Ha úgy könyvelem mint írországit az is aggályos /Nincs is közösségi adószáma feltüntetve a vevőnek.
Ha úgy mint magyar számlát az is  gond, mert nincs a Google-nak magyar adószáma??

Harakiri
Válasz idézéssel

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég