A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
RLB megoldások
Én tavaly júliusban vettem meg, még mindig találok benne új dolgokat.
A béreseknél valóban csak állandó bért kezel, de erre a megrendeléskor fer módon fel is hívták a figyelmet.Mivel nekem ilyenek vannak, illetve van egy cégem, ahol a presszó kétműszakos, de megoldottam átalányban.
viszont mostmár tudja kezelni a szakmunkástanulót, a csak bérleti dijasokat is. És roppant gyors így a bérszámfejtése. Nekem is nagyon tetszik, hogy tényleg nagyon gyorsan választkapok, ha valamit nem értek. A program váltást úgy oldottam meg, hogy az új cégeket már az RLB-ben kezdtem meg, a régieket pedig idéntől viszem át. A bérnél viszont viszonylag kevés munkával át lehetett térni, főképp, hogy a régi programomhoz nem volt béres rész.
Válasz idézéssel
jula Írta:Sziasztok!

Egyszeres könyvvezetéshez szeretnék programot vásárolni. Lehet, hogy kicsit buta a kérdésem, de meg tudnátok mondani, hogy mi a különbség a pénztárkönyv és a naplófőkönyv között? Melyiket érdemes megvásárolni?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Judit
Szia Judit! Egyéni vállalkozó pénztárkönyv vezetésére kötelezett alapból. Ha alapitványnak stb. is könyvelsz, akkor naplófőkönyv. Tudom ajánlani az RLB progijait, olcsó és nagyon jól használható, meg nagyon segitőkészek a programozóik. Jó munkát.
Üdv: Ilona
Válasz idézéssel
hocipo Írta:Áfa nélkül és egy céges illetve több céges árt is van. Pontosan a <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.rlb.hu">www.rlb.hu</a><!-- w --> weboldalon találod

Köszönöm a kimerítő választ. Smile Én is gondolkodom itthonra egy jó progi beszerzésén. Átgondolom mindenképpen. Smile

-----
Zsannie
Válasz idézéssel
Áfa nélkül és egy céges illetve több céges árt is van. Pontosan a <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.rlb.hu">www.rlb.hu</a><!-- w --> weboldalon találod
Válasz idézéssel
Én is RLB-s vagyok, és az sem hátrány, hogy nagyon segitőkészek, Az RLB-s fórumon pedig nagyon sok segitséget kap az ember.
Válasz idézéssel
Én is az RLB-t használom. Az idén kezdtem el dolgozni vele. Nagyon jó a progi az ára meg mesés.
Vicus
Válasz idézéssel
Én is az RLB-t használom,szerintem nagyon jó és mindig naprakész a frissités.
A bér is nagyon jó és egyszerű.
üdv: Erzsó
Válasz idézéssel
Szia!

Én az rlb programját használom, az is nagyon jó. Én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Beszámolót is lehet vele készíteni, bérszámfejtő programja benne van a kettős könyvelőiben, tárgyi eszköz nyilvántartási része is van.

És ráadásul korlátlan cég könyvelhető vele.

Nekem nagyon bejön.

Detti

Ui: Nekik is van demojuk. <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.rlb.hu">www.rlb.hu</a><!-- w -->
Üdv: Detti
Válasz idézéssel


Fórumra ugrás:


Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 2 Vendég