A téma értékelése:
  • 0 szavazat - átlag 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ügyfélkapu !
Fúh, köszi!! Azért jól eldugták... sikerült.
Üdv: Mariszan
Válasz idézéssel
  • Személyes ügyfélkapu

pénzügy-
jobbra megjelenő szöveg-
ebevszogáltatás
ügyintézés indítása és itt menj a kék linken tájékozódhat kat-rá és itt kell lennie
Válassz olyan munkát, amit szeretsz, és sosem kell többet dolgoznod.

Válasz idézéssel
Sziasztok,

egyszerűen nem boldogulok... az ügyfélkapun belül, mikor már be vagyok lépve (új ügyfélkapu) hol tudom megváltoztatni a jelszavamat? Tehát nem elfelejtett jelszó, egyszerűen csak meg akarom változtatni.
Üdv: Mariszan
Válasz idézéssel
Nézd meg a Chrome névjegyét. Nála a legfrissebb van, aminek 83.0.4103.116 a száma.
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel
Köszi Nektek!
Egy másik böngészővel simán le tudok minden választ tölteni.
valóban a chrome a ludas.
Válasz idézéssel
A Chrome-t frissíteni kellene! Nekem az van fenn és nincs gond. Magától nem frissül! Azt hiszem a Chrome névjegyénél lehet. Jobb felső sarokban van 3 pont egymás felett -> súgó -> névjegy!
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel
Sziasztok!
Nálam ugyanez volt a helyzet addig míg a Chrome-ot használtam. Váltottam Explorer-re rögtön abba hagyta a végnélküli homokórázást. Azóta be tudok menni.
Üdv: Klári

Ha javulni látod a dolgokat, akkor valami fölött elsiklottál.
Válasz idézéssel
Be tudsz lépni a tárhelyre, csak a NAV-os üzeneteket látod? Ha igen, akkor szerintem beállításokkal lehet valami baj! Ha nem tudsz belépni sem, akkor próbálj egy másik böngészőt használni!

Rosszul tudtam, a régi tárhely is működik még:
https://regi.magyarorszag.hu/

Nekem legalábbis jó! Chrome-t használok!
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel
Szia Tamás!
Köszi, de nekem itt hibát jelez.
Most sem érem el a Cégbíróságtól kapott és az Önkormányzattól kapott válasz üzeneteket csak a nav rendszerében meglévőket.
Válasz idézéssel
Potyi!

A régi tárhely megszűnt. Lehet, hogy ez a gond. Itt lehet belépni az újba:
https://kau.gov.hu/proxy/saml/authservic...740d297e6f
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel
Sziasztok!
A tárhelyre érkezett üzeneteket , hogy tudom lekérdezni?
Eddig felmentem a saját tárhelyemre és láttam az üzeneteket.
Gondolok az Önkormányzattól és Cégbíróságtól érkezett  üzenetekre, mert a nav üzeneteket látom az üzeneteknél.
Lehet én vagyok béna, de az ügyfelek sem tudják lekérdezni a tárhelyükre érkezett üzeneteket.
Köszönöm
Válasz idézéssel
Mónika,

megadom a jelszót,megerősítem,és a dátumból csippentek le napokat,próbád meg.
Ha ma nem megy próbáld holnap, mint ahogy írtam a rendszer lehet,hogy már kitiltott,csak nem jelzi,ebben az esetben várni kell 24 órát.

Válasz idézéssel
Hát, most megpróbáltam....de nem sikerül.
Akkor írjam át a jelszó lejárati dátumát amikor próbálom megadni az új jelszót, pl. a két évből "csípjek le" 1-2 napot? Vagy hol próbáljam?
Üdv: Mónika!
Válasz idézéssel
Mónika!

A jelszó lejáratának dátumát is átállítottad? Ha nem, akkor nem fogadja el a jelszót.
Üdv.

Tamás
Válasz idézéssel
Csodálom,hogy nem tiltott ki a rendszer ennyi próbálkozás után.A lejárat dátumával szoktam játszani 2007-óta ugyan az a jelszavam,családtagjaimnak is mindig ugyan azt adom meg.Mónika próbáld holnap ha nem sürgős a mai nap folyamán.

Válasz idézéssel
Jelszót szeretnék változtatni az ügyélkapun. Minden feltételnek megfelelne az új jelszó, elég hosszú, van benne legalább 2 nagybetű, számok amik nem követik egymást és mégsem enged, pedig kb. 10 variációval is próbálkoztam. Mindenképpen rá akar kényszeríteni a gép által generált jelszóra ami természetesen megjegyezthetetlen számokból és betűkből áll. Csak én vagyok ennyire béna, hogy egy egyszerű feladatot nem vagyok képes megoldani már kb. 1 órája, vagy más is szenved ettől??? Hogy lehetne ezt "megerőszakolni"? Vagy ez már megint egy újabb "védelmi intézkedés" ami elől nincs menekvés és rákényszerítik a "népet" hogy önálló jelszóval már ne rendelkezhessen csak amit a gép ad? Nagyon mérges vagyok.
Válasz idézéssel
Thumbs Up 
Szupeer! Mind2 működik rendesen  Big Grin
Válasz idézéssel
Hátha így könnyebb:
ebev.nav.gov.hu
gate.gov.hu
Válasz idézéssel
Á, én megtaláltam:
Bal oldali sáv, pénzügy, magánszemélyek, ebev szolgáltatások, szolgáltatás indítása és utána átugrik a már ismert ebev oldalra. Itt lehet lekérdezni a cégek, és a magánszemélyek adószámláját is. Jól eldugták.....és az sem logikus, hogy a magán személyek alá hogy kerül a cég adószámlája. A cégek menüpontban ilyen pedig nincs. Agyrém.
Válasz idézéssel
Igazán fantasztikus   Huh , jaa NEEEEM  Cry
Máris segítségre szorulok  Confused , az új helyen nem találom az adószámla lekérdezést  Sick
Válasz idézéssel
Hurrááá! Megint megújult az ügyfélkapu, olyan lassú hogy bőven le fő a kávé mire eljutok a tárhelyre. "Gratulálok" a hétvégi munkához  az informatikusoknak.
Válasz idézéssel
Sziasztok!

Segítségül,

https://ado.hu/ado/hasznaljuk-az-ugyfelk...re-1-resz/
https://ado.hu/ado/hasznaljuk-az-ugyfelk...re-2-resz/
https://ado.hu/ado/hasznaljuk-az-ugyfelk...re-3-resz/

Pmarcsi

Válasz idézéssel
Szia Marcsi!
Megjavították a Chrome is letölti újra.
Válasz idézéssel
Szia Potyi!

Nálam a böngésző 2007 óta a Firefox már akkor még az apehosok mondták ,hogy ezzel lehet zökkenő mentesen küldeni az ÁNYK-ból ,azóta ezt a böngészőt használom.

Válasz idézéssel
Szia Marcsi! 
Felhívtam a 1818-at azt mondták ismerik a problémát próbáljam más böngészővel vagy töltsem le a legújabb verziót a böngészőmre. amit használok. 
A Firefoxxal  letöltötte. Chrommmal nem.
Válasz idézéssel

Fórumra ugrás:

Jelenlevő felhasználók ebben a témában: 1 Vendég